About Elisa Goudriaan

Hallo lezer,

Leuk dat je interesse in mijn longreads over migranten hebt. Ik zal wat over mezelf vertellen. Ik ben kunsthistorica en promoveerde in april 2015 aan de Universiteit Leiden met een promotieonderzoek over de sociaal-culturele netwerken van Florentijnse patriciërs in de zeventiende eeuw. Ik ben geboren in 1981 en nu dus een dertiger. Ik hou erg van wandelen, schrijven en foto’s maken en verder zijn mijn grootste hobby’s literatuur lezen, filmhuisfilms bezoeken en kunst bekijken.

Momenteel werk ik bij Goudriaan at Work als fotografe, tekstschrijver, editor, vertaler (Italiaans-Nederlands) en (wetenschappelijk) onderzoeker op het gebied van geschiedenis, kunst en cultuur. Zie ook http://www.goudriaanatwork.nl/

Naast deze site houd ik nog een persoonlijke blog bij over mijn wandeltochten over de Leidse grachten en in mijn nieuwe woonplaats, Den Haag:

Zie daarvoor http://elisagoudriaan.wordpress.com/

Als je het leuk vindt om verhalen over mijn onderzoeksverblijven in Italië te lezen uit de jaren 2007-2013, lees dan mijn blog hierover op de site:

http://elisagoudriaan.waarbenjij.nu/

Veel plezier met lezen!

Groeten Elisa

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s